Természetes hatóanyagok, svájci minőség, prémium termékek .

Rab Attila független tanácsadó

+36 (30) 400-9079

egeszsegbolt@gmail.com


A hónap Just terméke

2014.07.03 07:32

 

Mályva termékcsalád termékei. A Just „legnőiesebb alkotása”. Ez nemcsak a hatására vonatkozik, de exkluzív és elegáns külsejére és a csodálatos illatára is.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, ami friss virágokból és levelekből készül, A-, B-, C-vitaminban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyú termelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír. De egyik legjelentősebb hatása, hogy aktivizálja az immunrendszert.

Használata mindenkinek javasolt, aki tökéletessé kívánja varázsolni a bőrét. Hiszen fiatalít, kellemes érzést nyújt a bőrnek és emellett csodálatos aromával rendelkezik.

A Mályva termékcsalád használata roppant egyszerű.

A bőrápolást kezdjük tisztálkodással. A Mályva habtusfürdő spray egy egyedülálló háromfázisú termék, mely
- tökéletesen tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt,
- csökkenti az irritációt és a gyulladást,
- fokozza a bőr tónusát, rugalmasságát,
- visszaállítja a bőr védő- és hydrolipid rétegét, ezzel fokozza a bőr antiszeptikus hatásait, és megakadályozza az idegen anyagok és mikroorganizmusok behatolását a bőr felületéről a szervezetbe,
- stimulálja a bőrsejtek regenerációját, tehát fiatalítja a bőrt,
- rendszeres használat során halványítja a korral megjelenő barna foltokat,
- tartósan dezodorál, varázslatos, egyedülálló illatot kölcsönöz a bőrnek.

Mályva golyós dezodor a nők igazi kedvence! Az ideális dezodor minden tulajdonságával rendelkezik:

  • - tartósan frissít és dezodorál, akár 15-18 óráig is eltart a hatása,
  • - tökéletes bőrbarát: ápolja, hidratálja és tonizálja a bőrt,
  • - fertőtlenít és gátolja a gyulladást, de nem irritálja, és nem szárítja a bőrt (leborotvált bőrt sem), hiszen nem tartalmaz alkoholt,
  • - megakadályozza a kóros baktériumok szaporodását, de nem károsítja a bőr normális mikroflóráját,
  • - különlegesen finom illattal rendelkezik, könnyen használható és kifogyhatatlan

Mályva testápoló tulajdonképpen egy emulzió, tehát könnyű krém. Használható arcra, nyakra, dekoltázsra, kézre, de akár az egész testbőrre. Minden bőrtípusra megfelel, de irritált, érzékeny, öregedő bőr esetén kimondottan hatásos. A száraz bőr gyorsan bársonyossá, frissé és simává válik. Az öregedő bőrt pedig kisimítja. Kiválóan hidratál, megújítja a bőrsejteket és stimulálja a bőrregenerációt. Tökéletesen véd a szélsőséges időjárástól (szél, hideg, hőmérséklet, levegő, nedvesség erős ingadozásai). Természetes védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben. Használatakor tegyünk a még nedves bőrre kis adag emulziót és könnyedén simítsuk el.  Akár nappali, akár éjjeli krémként lehet használni! PH-ja 5,0-6,0.

A Mályva termékcsalád használata mindig egy igazi élményt jelent a testünknek, akár télen is elrepíthet minket a nyárba! Az eredmény pedig tiszta, sima, ápolt bőr és egyedülálló, varázslatos, tartós illat. És ez titokzatossá és ellenállhatatlanná tesz minket.

Érdemes kipróbálni és függővé válni!