Természetes hatóanyagok, svájci minőség, prémium termékek .

Rab Attila független tanácsadó

+36 (30) 400-9079

egeszsegbolt@gmail.com


 

GINSENG - GINGKO BILOBA

Vélemények

 

Egészséges hajkoronáért

Az egészséges haj, bőr és köröm mindenki számára fontos. Ne feledkezzünk el arról, hogy ezekről nekünk kell gondoskodnunk. A hajunk is igényli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Ebben nagy segítség számunkra a Nutrikap kapszula.

A benne lévő értékes összetevőknek köszönhetően (megemlíteném a szilíciumot, mely az élethez nélkülözhetetlen!) a hajszálaink erősödnek, élettel teli, és fényes lesz a haj. A bőr a belső méregtelenítés hatására megtisztul, rugalmassá válik. A körmök esetleges töredezettsége megszűnik.

D. Ildikó

Nutrikap az én szépségvitaminom

Bevallom, eredetileg nem is gondoltam erre, csak azt tudtam, hogy ásványi anyag bomba, hogy azon ritka termékünk, amiben cink van, meg, hogy lúgosít is ezek miatt.

Aztán, ahogy elkezdtem rendszeresen fogyasztani, meg kellett tapasztalnom, hogy tényleg nem véletlenül szerepel a címkéjén: haj, köröm, bőr! Meghálálják az óta is!

A hajam gyorsan nő, és nem hullik, bár festetem, és sok vásárlómtól hallottam vissza, hogy sűrűbb lett a haja!

A Nutrikap az Író mellett az én belső kozmetikumom! Nem nélkülözném semmi pénzért! Szeretem a biztonságát, azt a minőséget, ami nem csak a hajamnak, a körmömnek, és a bőrömnek tesz jót, hanem a kötőszövetemnek, a csontjaimnak is! Nem is tudom, hány az egyben…

Sz. Ildikó

Nutrikap tapasztalataim

Mert szépek, ápoltak szeretnénk minden pillanatban lenni! Ám az igazi szépség belülről fakad! Fontos a külső látszat, de a belülről megtámogatott szépség sokkal tartósabb és élvezetesebb! Ebben pedig a legjobb támogatód Neked is a Nahrin  Nutrikap!  

Kellemes, bársonyos lesz a bőröd, mert pótolja a bőr képzéséhez szükséges vitaminokat és nyomelemeket. 
Melléktermékként a gazdag vitamin és ásványi anyag tartalma a szervezeted egészére jó hatással van! Javítja az anyagcsere folyamatokat, ezért látványosan regenerálja a bőrt.

Már sokan tapasztaltuk, hogy megerősödtek a vékony, töredezett körmök és a hajproblémák is szépen rendbe jöttek. A fodrásznőm szólt, hogy rengeteg új kis hajszál jelent meg  a fejemen és a régi hajszálaim is élettel teltek meg.

Nekem fontos, hogy segítsem szervezetem folyamatos megújulását és a rendszeres külső ápolást  BELSŐLEG is megtámogassam.

B. Éva